Passief rijhuis in de stad

Welkom! Maak kennis met ons particuliere bouwproject: wij renoveren een rijhuis in Mechelen op duurzame wijze. Daarbij maken we gebruik van verschillende circulaire bouwprincipes en isoleren we in hoge mate, zodat het helemaal klaar is voor de toekomst.

Deze site geeft een overzicht van ons project en kan je gebruiken zoals jij wil. Heb je nood aan een leidraad? We centraliseren graag onze ervaring! Zelf bezig aan een (soortgelijk) project of onderzoek en wil je ideeën uitwisselen? Wij kijken er naar uit onze gedachten met die van jou samen te leggen en misschien wel tot hele nieuwe inzichten te komen. Simpelweg veel interesse in circulair bouwen of passieve huizen? Je bent welkom om een kijkje te nemen! Heb je vragen of bedenkingen? Aarzel niet om ons te contacteren! Of je nu van plan bent een doodgewoon (rij)huis om te vormen tot een volledig passief huis of gewoon van gedachten wilt wisselen, we hopen dat onze ervaring in Mechelen een startpunt kan vormen.

Op de hoogte blijven van ons project?

Een passief rijhuis in Mechelen. Klinkt groots, niet? Nu ja, passief rijhuis: dat bleek slechts een begin. Intussen is ons project er enkel maar ambitieuzer op geworden. De details vind je terug onder verbouwingsproject. De kernwaardes die we in ons project verwerken, gaan van duurzaamheid over toegankelijkheid tot modulair wonen en circulariteit. Een uitgebreid relaas van wie we zijn, hoe we in Mechelen terechtkwamen en ons huis vonden, vind je bij ons verhaal en ligging. Tot slot voorzien we ook enkele tips en nuttige links.

Recente activiteiten