Passief rijhuis in de stad

Onze website is momenteel nog in opbouw, maar neem alvast een kijkje op de pagina's die wel al beschikbaar zijn.

Welkom! Maak kennis met ons particuliere bouwproject: wij renoveren een rijhuis in Mechelen op duurzame wijze. Daarbij maken we gebruik van verschillende circulaire bouwprincipes en isoleren we in hoge mate, zodat het helemaal klaar is voor de toekomst.

Klik hier voor een overzicht van de plannen

Klik hier om meer te weten over ons project.

Wil je meer weten over ons? Wil je ons dagboek voor de architect lezen? Of eerder onze levensfasen bekijken? Of gewoon snuisteren door de eindeloze afbraakfoto's?

Deze site geeft een overzicht van ons project en kan je gebruiken zoals jij wil. Heb je nood aan een leidraad? We centraliseren graag onze ervaring! Zelf bezig aan een (soortgelijk) project of onderzoek en wil je ideeën uitwisselen? Wij kijken er naar uit onze gedachten met die van jou samen te leggen en misschien wel tot hele nieuwe inzichten te komen. Simpelweg veel interesse in circulair bouwen of passieve huizen? Je bent welkom om een kijkje te nemen! Heb je vragen of bedenkingen? Aarzel niet om ons te contacteren! Of je nu van plan bent een doodgewoon (rij)huis om te vormen tot een volledig passief huis of gewoon van gedachten wilt wisselen, we hopen dat onze ervaring in Mechelen een startpunt kan vormen.

Een passief rijhuis in Mechelen. Klinkt groots, niet? Nu ja, passief rijhuis: dat bleek slechts een begin. Intussen is ons project er enkel maar ambitieuzer op geworden. De details vind je terug onder verbouwingsproject. Een uitgebreid relaas van wie we zijn, hoe we in Mechelen terechtkwamen en ons huis vonden, vind je bij ons verhaal en ligging. Tot slot voorzien we ook enkele tips en nuttige links.

De kernwaardes die we in ons project verwerken, gaan van duurzaamheid over toegankelijkheid tot modulair wonen en circulariteit. Bekijk hieronder zeker even de mindmap, waarop de reikwijdte van het project duidelijk wordt.